Prihlásenie  •  Registrovať

Stav účtu

Ako začať podnikať, potrebné kroky a dokumenty, úrady, termíny, poplatky

Stav účtu

Poslaťod mayya » Sob 10. Sep 2011 19:51:00

Ahojte, prosím Vás o reakciu, ci ide podla Vas o porusenie dohody o poskytnuti prispevku na podnikanie. Ide o to ze mi bol chvaleny prispevok na nakup naradia a odvody, nejake naradie som uz kupil, a momentalne platim len ZP. V priebehu mesiaca som mal na ucte prijem na zaklade fa a vydavky odvody do ZP a ine. Ku koncu mesiaca som mal na ucte zostatok, ktory zodpoveda len vyske zostatku poskytnuteho prispevku po uhrade odvodov do ZP a uhrade fa po zakupeni naradia. V novom mesiaci som uskutocnil vyber na osobnu potrebu, takze som znizil zostatok prispevku. Uhradenim faktury o par dni sa vsak prostriedky na ucet vratia. Len dodam ze mam bankou povoleny debet, je mozne rozumiet vyberu aj tak ze som nevyberal z dotacie ale akoby som siel do debetu? Dokazatelne to vsak nie,ci som pouzil svoje prostriedky /debet/ alebo dotaciu/. Ako Urad prace kontroluje pouzitie dotacie? Mam info ze ich zaujima len dokladovanie napriklad fa ze bol nakup na to co bolo predmetom dotacie. Jedna sa mi skor uctovne dokladovanie. Hadam pochopite o co mi ide :)
Ďakujem
mayya

Re: Stav účtu

Poslaťod Renata.Bahnova » Ned 11. Sep 2011 0:04:31

Neviem, či na iných ÚP, ale u nás takúto finančnú kontrolu nerobia. Účtovne ked sa vyberajú peniaze z bank. účtu prevediem ich do pokladne, aby boli na stave. Samozrejme že sú medzitým za tie dva roky pokiaľ sa nevydokladujú použité aj na iné účely teda "otočené" - u niektorých aj niekoľko krát.
A ked neviem kudy-kam, na podnikam.sk utekám................
Obrázok užívateľa
Renata.Bahnova
Stály člen

Späť na Začiatok podnikania

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia