Prihlásenie  •  Registrovať

RZZP

Ako začať podnikať, potrebné kroky a dokumenty, úrady, termíny, poplatky

RZZP

Poslaťod zuzana030 » Štv 17. Nov 2011 11:51:30

potrebovala by som poradiť, za rok 2007 sme podávali ročné zúčtovanie - nedoplatok 1000 SK ešte v korunách, ku ktorému nám dodnes neprišlo vyjadrenie, ostatné roky sú v poriadku s vyjadrením poisťovne. Avšak minulý rok nám prišiel za tento rok papier-výkaz, že máme nedoplatok vo výške 100 eur + úroky. Snažila som sa komunikovať s poisťovňou, nech mi pošllú nejaký papier, ako to vyrátali, keďže sa nezhoduje s naším podaným rzzp, atd, ale doteraz nič, že nevedia, čo od nich požadujem, čo si myslím, že sú len doťahovačky a odklad času. čo mám teda robiť? keďže neviem, či tam bola nejaká chyba alebo čo, neviem postupovať. Manžel bol SZčO od 1.3.2007 celý rok, do marca bol dobrovoľne nezamestnaný. odvody mal zaplatené vždy v správnej výške. prečo tam poisťovni vznikol taký vysoký nedoplatok 100 eur + tých 100Sk čo sme uhradili? Čo mám teraz robiť? Podať opravné RZZP za r. 2007? a ktoré tlačivá mám vyplniť? V našej pobočke pani nie je nápomocná a v centále už vôbec nie, jedna na druhú sa doporučujú a ťahá sa to už pomaly rok. Vopred ďakujem za rady.
zuzana030
Nový člen

Re: RZZP

Poslaťod Katarina1959 » Štv 17. Nov 2011 20:41:12

Aký typ tlačiva ste odovzdali za rok 2007 ?
Katarina1959
Nový člen

Späť na Začiatok podnikania

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia