Prihlásenie  •  Registrovať

FOREX - NAJLEPSI BROKER NA TRHU

Ako začať podnikať, potrebné kroky a dokumenty, úrady, termíny, poplatky

FOREX - NAJLEPSI BROKER NA TRHU

Poslaťod matoklincek » Str 30. Nov 2011 23:31:38

HOTFOREX

Chcete zacat obchodovat? Tento broker ponuka v dnesnej dobe najlepsie podmienky, nielen pre zaciatocnikov.
Rad by som sa podelil o skusenosti ohladom tohto brokera. Popr. ci poznate brokera ktory by sa mu vyrovnal. Ja som u HotForexu registrovany uz cez 1,5 roka. A zatial som nenasiel na tomto trhu ziadneho brokera ktory by sa dokazal vyrovnat podmienkami obchodovania. Za najvacsie plus povazujem naozaj nizke spready od 0,8 pips, u Currenex uctov od 0,3 pips, moznost vyberu bonusu 15% alebo 50% ku kazdemu vkladu. Online podpora non-stop formou chatu, okamzite exekucie, aj pri vyhlasovani dolezitych sprav, atd... Jednoducho myslim ze su top.Pri registracii cez moj referal link u HotForex rad pomozem s otvorenim live uctu, popr. akejkolvek komunikacie s brokerom. Akekolvek otazky mi mozte posielat tiez na: martin.halecky@gmail.com

link: http://www.hotforex.com/?refid=10831

Ohladom akychkolvek otazok ma mozte kedykolvek kontaktovat.
Martin
matoklincek
Nový člen

Re: FOREX - NAJLEPSI BROKER NA TRHU

Poslaťod eva.hantecfx » Pia 09. Dec 2011 20:49:22

Dobry Den,

Vyskusali ste uz Hantec Markets?

Hantec Markets je:
1. Regulovana Financial Services Authority (v UK)
2. Segregated funds – co znamena ze vase financne prostriedky budu od nas oddelene
3. Nie sme Market Maker broker
4. Sme Straight Through Processing (STP) broker – vsetky Vase vykonane obchody idu priamo k nasim Liquidity providers/ bankam
5. Nemame Dealing Desk – co znamena ze rychlost exekucie/vykonania je velmi rychlo, bez zasahov do Vasho obchodovania

ak mate otazky tak kludne nas kontaktujte www.hantecfx.com - cez live chat alebo emailom info@hantecfx.com - mozete pisat po slovensky:)
eva.hantecfx
Nový člen

Poslaťod emdee » Ned 11. Dec 2011 16:41:15

A aké vysoké sú tvoje provízie ked získaš klienta?
emdee

Poslaťod eva.hantecfx » Uto 20. Dec 2011 12:38:12

Kolko ponukas? :)

My sme maklerska firma a nie IB-cko:)
Ty si IB?
eva.hantecfx
Nový člen

Späť na Začiatok podnikania

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť