Prihlásenie  •  Registrovať

Ako efektívne osloviť zákazníkov?

Ako hľadať zákazníkov, ako ich oslovovať, reklama

Reklama

Poslaťod Michal Dragan » Pon 20. Apr 2009 13:57:52

Tak ja by som najskor odporucal web stranku, staci uplne jednoducha staticka stranka. ktora Ta vyjde mozno na nejakych 60 €. Nasledne ked uz mas web tak registracia do katalogov: napr. azet.sk, zoznam.sk, szm.sk, a dalsie, je ich kopa. Co sa týka reklamy na internete tak urcite system PPC, ktorý jesnajefektívnejši a najlepší. Ja robím s AdWords a Etarget. 

Este by som natlacil letáky, avšak so zaujímavou grafikou a mozno aj výstrednou aby zaujali ludi. A dal by som nejaku uvadzaciu akciu, nakupte u nás a dostanete darcek zadarmo a podobne. Ludia su chamtivý a reagujú aj na akcie typu 10% zlava a ani si neuvedomia ze tých 10% je mozno 1€. A Teba to 1 €nezabije.

Dalsie riesenie je, aby si na web umiestnil formulár, ze ak chcu dostavat aktualne informácie nech poslu e-mail. týmto si vybudujes vlastnu databazu klientov, ktorích mozes oslovovat a získavat spätnú väzbu, preco nakupili u Teba, ci su spokojny so sluzbami a podobne. Odporucam vsak nekontaktovat viac ako 1 za mesiac, lebo potom je to otravne. Existuju systemy ktore Ti bude zasielat adresne e-maily, su suce platene ale fakt super.

Az potom by som sa pustal do nejakych reklam v radiu a bilboardov.

Michal Dragan

BTL reklama

Poslaťod MirečekSyreček » Str 22. Apr 2009 13:28:39

caute, presne ako píše Michal, skôr by som sa orientoval na lokálne BTL kampane s vynaložením čo najmenších nákladov. Celoplošné rádia, TV, bilboardy môžeš riešiť keď sa ti osvedčia lokálne, kde práve pôsobiš, resp. plánuješ začať predávať tovar/služby. Okrem toho lokálne kampane (spotrebiteľské súťaže, Indoor predaj, direct mailing, letáky,..) sú lacnejšie.

Ako píše Mišo, je dobre pri uvádzaní produktu poskytnúť špeciálnu uvádzaciu cenu :-)
Keď zlyhajú všetky možnosti, prečítaj si návod!
Obrázok užívateľa
MirečekSyreček
Stály člen

Reklama

Poslaťod Michal.Dragan » Str 22. Apr 2009 14:35:13

Ahoj. Dakujem za podporu, uz som si myslel ze ma tu niekto sfukne, ze je to kravina
Michal.Dragan
Nový člen

Predchádzajúci

Späť na Marketing

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť