Dobrý deň, potrebujem radu od skúsenejších.... . Neviem či píšem správne, ak má niekto chuť nech mi odpíše. Som vydatá za manžela už 7 rokov a môj manžel vkuse odkladá prepis domu, ktorý je samozrejme na jeho rodičov. Úver zme si brali spoločne pár rokov som ho platila ja, teraz ho platí on. Máme spolu dve deti a neviem čo mám robiť, mám pocit že by to mala biť jeho samozrejmosť - ako sa o nás postarať. Manžel sa ohrádza tým, že na neho nalieham a že to chcem zneužiť ja ho mám rada, nemusí sa báť. Dom postavili jeho rodičia pre môjho muža, dorábali sme spolu teda manžel sa moc netrhal, začalo ho to baviť až ked zme sa presťahovali- zhruba dal do poriadku horné patro. Mám zdokumentované všetko, veľa nám pomohli aj moji rodičia, ale neviem či mi to pomôže. Manžel robý v zahraničí (chodí na dlhšie) takže všetko je na mne. Ako by som dosiahla ten prepis, mám obavi - aby ten dom po nejakej hádke neskočil prepísaný na niektorého súrodenca (má ešte troch)
Ja mám textil a obidvaja máme živnosť, ponúkla som mu že dám obchod na neho ak prepíše dom- nepomohlo, zase iba nalieham. Keby nedajbože ku niečomu prišlo ostanem s detmi na ulici ??? Máme nejaké práva ??? Ďakujem vopred za radu.
News