Prihlásenie  •  Registrovať

Kto mi pomôže rozbehnúť biznis?

Tu uvádzajte ak hľadáte investora

Hladam ochotneho investora/spoločníka

Poslaťod Mladý dizajnér » Str 03. Mar 2010 13:30:44

Zdravím.

Som mladý talentovaný chalan ktorý má rád módu. Chcel by som založiť vlastnú značku pre mladých ľudí a reprezentoval tak ňou postupom času Slovensko aj v zahraničí. Mám veľké mnostvo návrhov. Každá krajina má niekoľko veľkých aj menších úspešných značiek a myslím že u nás niečo také veľmi chýba čo je fakt veľká škoda. Veď o čo sme horší od iných krajín? O nič! A prečo sem ťahať len zahraničné značky keď môžeme mať slovenskú. Hlavný dôvod prečo sem píšem je, že hladám investora/spoločníka ktorý by ma finančne podporil a bol tak súčaštou slovenskéj značky - projektu ktorým postupom času môžeme dať najavo zahraničným že aj na slovensku je veľa šikovných ľudí ktorý rovnako ako oni dokážu robiť slušnú historiu. Keby nepotrebujem pomoc tak by som sem nepísal. Ak sa tu nájde niekto kto má rovnaký názor ako ja, alebo by ma chcel podporiť nech mi napíše na e-mail a dohodneme sa na niečom. Vážim si už len to že si to niekto prečítal. Prajem pekný a úspešný zvyšok dňa.

Mladý dizajnér

Re: Hladam ochotneho investora/spoločníka

Poslaťod Jacob » Str 03. Mar 2010 13:30:44

Mladý dizajnér píše:Zdravím.Som mladý talentovaný chalan ktorý má rád módu. Chcel by som založiť vlastnú značku pre mladých ľudí a reprezentoval tak ňou postupom času Slovensko aj v zahraničí. Mám veľké mnostvo návrhov. Každá krajina má niekoľko veľkých aj menších úspešných značiek a myslím že u nás niečo také veľmi chýba čo je fakt veľká škoda. Veď o čo sme horší od iných krajín? O nič! A prečo sem ťahať len zahraničné značky keď môžeme mať slovenskú. Hlavný dôvod prečo sem píšem je, že hladám investora/spoločníka ktorý by ma finančne podporil a bol tak súčaštou slovenskéj značky - projektu ktorým postupom času môžeme dať najavo zahraničným že aj na slovensku je veľa šikovných ľudí ktorý rovnako ako oni dokážu robiť slušnú historiu. Keby nepotrebujem pomoc tak by som sem nepísal. Ak sa tu nájde niekto kto má rovnaký názor ako ja, alebo by ma chcel podporiť nech mi napíše na e-mail a dohodneme sa na niečom. Vážim si už len to že si to niekto prečítal. Prajem pekný a úspešný zvyšok dňa.

Ja mám záujem veĺký. Síce nie ako investor, ale ako spoločník a grafik. Pracujem s DTP projektami a logami. Som tiež mladý chalan a rád by som bol pri zrode novej značky. Ozvi sa mi na mac3091@gmail.com.
Jacob
Nový člen

Mladý dizajnér

Poslaťod Renata.Bahnova » Štv 04. Mar 2010 16:46:34

Ahoj,
nemám peniaze na investovanie, ale aspoň takto ti chcem vyjadriť podporu a držím palce.
A ked neviem kudy-kam, na podnikam.sk utekám................
Obrázok užívateľa
Renata.Bahnova
Stály člen

Pre Renatku

Poslaťod Mladý dizajnér » Pia 05. Mar 2010 15:00:36

Ahoj, 

chcem sa ti(Vám) veľmi pekne poďakovať. Veľmi si to vážim! Prajem všetko dobré...

Mladý dizajnér

Re: Kto mi pomôže rozbehnúť biznis?

Poslaťod sisik.jon@zoznam.sk » Sob 04. Sep 2010 9:54:54

kto mi pomoze rozbehnut byznis.potreboval by som nakupit naradie vrtacky,zbyjacki.atak .dalej.musim vsetky zakasky. odmietnut.lebo nemam nato vercajg, :D
sisik.jon@zoznam.sk

Re: Kto mi pomôže rozbehnúť biznis?

Poslaťod martina256 » Str 09. Mar 2011 15:46:06

ahoj, ja by som povedala, ze serepeticky sa daju aj zimne, skus porozmyslat nad vianocnym tovarom, na jesen, na zimu sa daju kadejake doplnky predavat, obrusy, venceky hotove na stol ikebany, mozno vianocne, aj velkonocne ozdobky, pohladnice rucne malovane, tie vies kupit aj od tych chranenych dielni, nejake umelecke vyrobky sa daju ponukat aj cez internet, kukni si www.sashe.sk
martina256

Poslaťod Jaroslav 111 » Pia 15. Júl 2011 3:11:46

Dobri den prajem ja by som len chcel zanechat odkaz pre tych co hladaju akukolvek pomoc pri podnikani.
Ako moze clovek ktori chce podnikat resp nieco dosiahnut ziadat pomoc?Dobry BIZNISMAN si musi poradit sam a nie tu sa prosikat ja sam zhanam potrebne financie do mojho kseftu.A mam to tazke som z rozvedenej rodini a som natom tak ze nula a plus niake dlzobi ale nevzdam sa a spravim vsetko preto aby som si splnil ciel!!!ako 3 rocni som uz kradnute knihy s kniznice predaval pred domom a ako ucen na SOU som obchodoval na internate cigarety 1 cigaretu vo stvrtok vecer ked bol kazdy bez penazi som predal za 18korun!!nikdi som neziadal mamu o peniaze a hoci kamarati sa sli zabavat ale mi sme na to peniaze nemali a zachoval som klud!!!Ovladam perfekne obchod na ulici takz..na cierno ale to nie je ziadna vyhra skvor problemi ktore mam ale nevadi viem ze legalne budem majster remesla na nic ine nemislim len na to aby som nieco znamenal ja mam take napadi ze az a neprosikam sa nikomu dokonca ani statu o dotaciu.pomali sa snazim hoci este nic nemam ale viem ze sa nepotopi pretoze si splnim to co som nikdi nemal ako dieta,ani more som nevidel a dobre je!!!poniektori to maju lahke z pomocou rodicou tych neuznavam pretoze oni sami nemaju nic!!!Nechapem niektorich absolutne ze sa nehambia tu zebrat!!!!a potom chcu zit na velkej nohe nech sa paci nech si vyberu pozicku a nech obchoduju ako vedia no nie???a ked chcu vo velkom na co treba roky prax tak nech uraduju a vybavuju cez EURODOTACIE a cez uradi.na vsetko su zdroje pomoci len nie hoci komu pomozu!!!!!Ja osobne som samouk a sam si riesim vsetko a dufam ze pribehu roka aspon to minimum co chcem asponn to ziskam.a viem ze vsetko pojde tak ako ma!!Lebo v dnesnej dobe ked nie je clovek na nohach tak mu odzvonilo a moze mat aj tri vysoke skoly!!
Jaroslav 111

Re:

Poslaťod AndrejAndrej » Pia 15. Júl 2011 3:11:46

Jaroslav 111 píše:Dobri den prajem ja by som len chcel zanechat odkaz pre tych co hladaju akukolvek pomoc pri podnikani.
Ako moze clovek ktori chce podnikat resp nieco dosiahnut ziadat pomoc?Dobry BIZNISMAN si musi poradit sam a nie tu sa prosikat ja sam zhanam potrebne financie do mojho kseftu.A mam to tazke som z rozvedenej rodini a som natom tak ze nula a plus niake dlzobi ale nevzdam sa a spravim vsetko preto aby som si splnil ciel!!!ako 3 rocni som uz kradnute knihy s kniznice predaval pred domom a ako ucen na SOU som obchodoval na internate cigarety 1 cigaretu vo stvrtok vecer ked bol kazdy bez penazi som predal za 18korun!!nikdi som neziadal mamu o peniaze a hoci kamarati sa sli zabavat ale mi sme na to peniaze nemali a zachoval som klud!!!Ovladam perfekne obchod na ulici takz..na cierno ale to nie je ziadna vyhra skvor problemi ktore mam ale nevadi viem ze legalne budem majster remesla na nic ine nemislim len na to aby som nieco znamenal ja mam take napadi ze az a neprosikam sa nikomu dokonca ani statu o dotaciu.pomali sa snazim hoci este nic nemam ale viem ze sa nepotopi pretoze si splnim to co som nikdi nemal ako dieta,ani more som nevidel a dobre je!!!poniektori to maju lahke z pomocou rodicou tych neuznavam pretoze oni sami nemaju nic!!!Nechapem niektorich absolutne ze sa nehambia tu zebrat!!!!a potom chcu zit na velkej nohe nech sa paci nech si vyberu pozicku a nech obchoduju ako vedia no nie???a ked chcu vo velkom na co treba roky prax tak nech uraduju a vybavuju cez EURODOTACIE a cez uradi.na vsetko su zdroje pomoci len nie hoci komu pomozu!!!!!Ja osobne som samouk a sam si riesim vsetko a dufam ze pribehu roka aspon to minimum co chcem asponn to ziskam.a viem ze vsetko pojde tak ako ma!!Lebo v dnesnej dobe ked nie je clovek na nohach tak mu odzvonilo a moze mat aj tri vysoke skoly!!

Počuj možno máš pravdu a držím ti palce, ale nie každy dokaže byt priebojný a promtný... Ale zase odtial potial, nikoho tu nemusí zaujimat tvoj pribeh, tu sú ludia čo hladajú pomoc a investorov na internete, nikdy nemozes vediet co to prinesie. Možno más pravdu mozno sa mylis, možno tu niekdo najde investora na milionove investicie, a mozno nie... Ale ty si skočil trochu odveci.
AndrejAndrej

Predchádzajúci

Späť na Hľadám investora

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť