Prihlásenie  •  Registrovať

Hľadám sponzora

Tu uvádzajte ak hľadáte investora

Hľadám sponzora

Poslaťod ateista » Štv 31. Mar 2011 21:27:42

Hľadám sponzora, ktorý by mal záujem podporiť komunitu ateistov. Finančná podpora by umožnila rozvoj a skvalitnenie stránky. Môžem ponúknuť priestor pre serióznu reklamu (knihy, technika, ubytovanie a podobne). Počet návštev síce nie je vysoký (cca 250 návštev denne), ale určite by sa zvýšil, keby som mohol investovať viac svojho času do skvalitňovania stránky a hlavne do propagácie komunity ateistov. Stránku je možné podporiť aj iným spôsobom a to šírením odkazov, alebo šírením myšlienky ateizmu.
ateista

Re: Hľadám sponzora

Poslaťod Mišo X » Str 06. Júl 2011 17:24:46

heh, pekny plan. Co tak urobit antinabozensku zbierku v nejakom neslusnom podniku? Ja by som ti nejake euro na to prispel.

Realne, pri kolkych clenov hocijakej cirkvi ziskava taka organizacia prispevok od statu? Mozno 20,000. Tolko ateistov urcite je a budu radsej, ked sa budu peniaze davat na antinabozensku cirkev, ktora mozu tieto peniaze pouzit na propagaciu debilizmu nabozenstva, co by v konecnom dosledku mohlo pomoct urychlit odstatnenie cirkvi od statu.

Vela zdaru!
Mišo X

Poslaťod trnava PANTHERS » Uto 17. Jan 2012 22:40:10

hladam sponzorov pre nas softballovi tim reprezetujeme slovensko a hravame aj o majstrovstva v europe ale cesty su dost drahe atak hladame moznych sponzorov
ak ma niekto zaujem nech napise na email VEVINA@ AZET.SK
ALEBO NA TEL.C. 0919132658
trnava PANTHERS

Poslaťod elizabeta » Štv 19. Jan 2012 20:17:38

lepšiu blbosť som nečítala
elizabeta
Nový člen

Späť na Hľadám investora

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť