Prihlásenie  •  Registrovať

Hladam investora do najstarsej Villy v nemecku

Tu uvádzajte ak hľadáte investora

Hladam investora do najstarsej Villy v nemecku

Poslaťod Bingo » Štv 28. Okt 2010 22:47:47

Zdravim. Zijem 7 rokov v Nemecku a od roku 2009 podnikam v malobnom mestecku na Ryne, podla poctu obyvatelov, druhe najnavstevovanejsie mesto turizmom v nemecku (4 miliony turistov rocne). Prenajal som si priestory v najstarsiej Ville v nemecku. Obrovska Villa, stava sa parkovisko hned vedla Villy, priestory porovnatelne so zamkom, malby, obrie zrkadla, schodiste, terasa s najkrajsim vyhladom na prastare historicke pamiatky mesta, na obrovsky pametnik, lanovku, ktora k nemu vedie cez prenadherne vinice... Skratka to ste este nevideli. ochutnavky vin pre rusov, japoncov,... Varime v dolnych priestoroch ceskoslovensku kuchynu. Horne priestori chceme od roku 2011 vyuzivat na PROMI SVADBY, Svadobny salon, oslavy, koncerty, plesy ,ochutnavky vina pre rusov, japoncov, americanov...

Hladam investora, partnera, ktory by mi pomohol.

V pripade zaujmu sa okamzite spojime po telefone.
Bingo

Re: Hladam investora do najstarsej Villy v nemecku

Poslaťod Hosť » Uto 03. Jan 2012 6:49:10

dobry reagujem na vasinvesticny zaujem, aj ked ja by som sa skor spytal ci nepotrebujete pracovnu silu na nieco ako osobnys sofer, ci asistent alebo nejake pomocne prace okolo vily, haldam pracu. viem sa dohovorit nemecky a mam vodicsky,

dakuejm vopred

peter
0907 40 33 41
Hosť

Späť na Hľadám investora

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť