Dobry den,pokial mozem poradit,/totizto som akurat absolvovala cez Up pripravu podnikania.Vziadnom pripade si neotvarajte skor zivnost,ak to neurci UP.a pokial pisete,ze vam tam nevedia poradit,sa skutocne cudujem,na co tam take pracovnicke sedia.V prvom rade musite byt evidov. na U P .,MIN 3MESIACE.Potom si musite na UP napisat ziadost,ale to davaju original tlaciva z UP.a oni vas musia vyzvat na pripravu ,ktoru u nas v PD,zabezpecuje bud BICKA,alebo samotny UP.Je to priprava pre zacinajucich podnikatelov,kde skolia odborny pracovnici zo zivnostenskeho uradu,danovy poradcovia atak,ktori nas pripravovali na to ake prve kroky podniknut,co je to podnikanie ake su dotacie a tak pod.Tam nam povedali co vsetko musime vediet,kym zacneme s podnikanim a ake kroky podniknut.Po absolvovani tejto pripravy,su potom testy a ustne obhajenie podnikatelskeho planu v com chcete podnikat.Tento si musite vypracovat vy,alebo na to sposobili pracovnici.Mne to urobila uctovnicka,ktoru budem mat a ostatni uchadzaci pripravy si to dali robit za 12 eu pracovnikom BICKY.Dalsi postup a vsetkoy ostatne kroky V am uz povedia na priprave,Dali nam par tipov na webe,ktore si mame pozriet co by nam pomohlo v rozbehu.A co sa tyka zivnosti,keby ste ju mali skor ako by ste skoncili pripravu,vas vyradia z UP /lebo ste uz v tom pripade zivnostnik/ a uz by ste dotaciu nedostala.Ak som Vam aspon trochu pomohla budem rada,pretoze ani ja este vsetko neviem,pretoze som este neskoncila.Teraz ma cakaju tie testy a obhajoba mojho podnikania a zalezi ako mi to komisia schvali.S pozdravom a nech sa vam dari a Vam to vyjde S pozdravom OLGATu su tie web.str.www.nadsme,www.porada.sk,www.pds.sk,www.podnikanie.sk,Dalej-dajte si do GOOGLA-SAPARD,