Prihlásenie  •  Registrovať

Podpora podnikania z Úradu práce

Formy dotácií, kde sa dajú vybaviť, ako funguje financovanie a ďalšie praktické rady

paušálne výdavky

Poslaťod Renata.Bahnova » Pia 26. Mar 2010 18:36:25

Môžte, ale mi to nedáva logiku - skutočné výdavky musíte mať určite vyššie ako 40%. Ved to by váš rabat musel byť viac ako 150% ak by vaše výdavky na tovar boli menej ako 40% z príjmov - nehovoriac o ostatných výdavkoch nesúvisiacich priamo s nákupom tovaru
A ked neviem kudy-kam, na podnikam.sk utekám................
Obrázok užívateľa
Renata.Bahnova
Stály člen

Re: Podpora podnikania z Úradu práce

Poslaťod tromar » Str 05. Máj 2010 17:58:30

Ja mam takuto otazku: kolko (ako casto, zhruba o kolkej to byva a kolko hodin) trva prakticka priprava na zacatie vykonavania SZC v Leviciach?
To je prave to, co ma najviac odradza od zacatia "boja" o dotaciu :roll: Neviem ci budem stihat tam chodit, ak je to velmi casto a dlho :)
tromar
Nový člen

Poslaťod baranovaajana@zoznam.sk » Uto 31. Aug 2010 22:07:33

Dobrý večer p.Renáta.

Chcem sa Vás opýtať,či je možné použiť príspevok z ÚPSVaR na kúpu novinového stánku? Ide v tomto prípade o hmotný,alebo nehmotný majetok (keďže príspevok sa môže použiť IBA na hmotný majetok),ale stánok budem používať na podnikateľskú činnosť???

Ďakujem za skorú odpoveď.
baranovaajana@zoznam.sk

Poslaťod kmonika24688@gmail.com » Uto 07. Sep 2010 20:26:03

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať aký je postup pri vybavovaní dotácie z ÚP ( informácie o kurze,teste, podn.pláne už viem) keď som vedená ako nezamestnaná 1 rok aj 3mesiace v mieste môjho trvalého bydliska Lučenca a podnikať by som chcela začať v Rimavskej Sobote. Mám záujem si otvoriť živnosť a podnikať v oblasti peňažných služieb teda pre nebankovú spoločnosť kde je potrebné otvoriť vlastnú kanceláriu, ktorá by mala byť v Rimavskej Sobote.
Za Vašu odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom MK
kmonika24688@gmail.com

Zuctovanie dotacie

Poslaťod krnacova.mon@azet.sk » Pia 24. Sep 2010 10:20:22

Prosim Vas, na preukazanie dotacie mozem pouzit aj blocky ci to musi byt len faktura????
Dakujem
krnacova.mon@azet.sk

Re: dotacie

Poslaťod aporubanova@zoznam.sk » Str 20. Okt 2010 17:54:00

anka píše:dobry den, chcem sa opytat ked chcem zacat podnikat co musim urobit k tomu aby som dostala dotacie. dakujem
aporubanova@zoznam.sk

Poslaťod stevo12 » Štv 25. Nov 2010 11:27:52

Dobrý deň !
Chcem sa opýtať čo s peniazmi ktoré sa mi zvýšili z dotácie po zakúpení všetkých strojov. Pri nákupe som dostal nejaké zľavy a zvýšilo sa mi 800 € cca.
Môžem tieto peniaze použiť na nákup nejakého materiálu či pripadne ďalšieho stroja ?
Čo s zvyšnými peniazmi ?
stevo12

Poslaťod camillo » Uto 30. Nov 2010 18:21:59

chcel by som sa opytat ci mi daju dotaciu ak by som si chcel otvorit bar alebo kaviaren a ake podmienky musim splnit.
camillo
Nový člen

Predchádzajúci

Späť na Dotácie z Úradu práce, štrukturálne fondy, komunitálne programy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť