Prihlásenie  •  Registrovať

Prispevok na zacatie zivnosti

Daň z príjmu, daň z motorových vozidiel, DPH a ostatné dane

dotacia na pozastavenu živnosť

Poslaťod jozef » Štv 08. Apr 2010 11:37:18

Chcel by som sa opýtať , mám pozastavenú živnosť od 2004-do2019 a nikdy som na nej nič ešte nerobil , musel som ju pozastaviť lebo som pracoval vo firmách, teraz som nezamestnaný , neviem keby som si nenašiel prácu či je možné požiadať o finančný  príspevok . alebo má zrušiť živnosť a vytvoriť novú?
Čo by ste mi odporučili .
jozef

Re: Prispevok na zacatie zivnosti

Poslaťod lslavo@gmail.com » Štv 14. Okt 2010 12:19:33

mam narok na tu dotaciu aj ked som na marodke? samozrejme ze som evidovany na UP....
lslavo@gmail.com

Poslaťod Renata.Bahnova » Štv 26. Máj 2011 23:45:50

Neviem či je to aktuálne - ale pre ostatných pozrite v sekcii Dotácie a príspevky
A ked neviem kudy-kam, na podnikam.sk utekám................
Obrázok užívateľa
Renata.Bahnova
Stály člen

Poslaťod Pali » Ned 04. Mar 2012 22:54:24

Dobrý deň, ja mám takúto otázku, či môžem kúpiť za dotáciu zo živnosti použivaný stolársky stroj. Niekto vraví, že áno a niekto zas nie, tak neviem. Neviem či stačí aby mal ten stroj výrobne číslo a papiere k stroju a nemusí byť nový alebo musí byť nepoužívaný a kúpený z predajne?
Prosím kto ma v tom skúsenosti alebo informácie, kontaktujte ma prosím na e-mailovej adrese: palo3011@azet.sk
Ďakujem veľmi pekne.
Pali

Poslaťod renáta bahnová » Uto 06. Mar 2012 23:53:33

Vybavenie, náradie a stroje kupované z príspevkov ÚP musia byť nové a nepoužívané, v cene do 1700€, aby to nebol hmotný investičný majetok, ktorý má dobu použiteľnosti dlhšiu ako je doba sledovania dotácie a odpisuje sa.
renáta bahnová

Poslaťod Pali » Str 07. Mar 2012 23:56:55

Takže za príspevok ÚP nemôžem kúpiť stroj ktorý mi ostane?
A ako by som to mohol riešiť?
Pali

Poslaťod Renata.Bahnova » Ned 11. Mar 2012 2:34:42

bohužiaľ nie. Mohol by ste kúpiť takýto stroj pod 1700€ alebo ak je to nejaký súbor možno by sa dalo riešiť do PZ aj do faktár rozčleniť na jednotlivé časti. Po účtovnej stránke to nie je veľmi kóšer, ale inak sa to nedá
A ked neviem kudy-kam, na podnikam.sk utekám................
Obrázok užívateľa
Renata.Bahnova
Stály člen

Predchádzajúci

Späť na Dane

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť