Buďte správne informovaný! Získajte prémiový účet TU
Prihlásenie
Zakúpiť členstvo
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
FOAF.sk - Aký má firma zisk? Kto ju vlastní? Kto má dlhy? Zistite TU

Keď potrebujem súrne peniaze, požičiam si od FerratumBank

Keď potrebujem súrne peniaze požičiam si od FerratumBank
FerratumBank
22. augusta 2014 Tlačiť

Pre získanie pôžičky nemusíte behať celé dni po úradoch a potiť sa v čakárniach pobočiek.

Situácie, do ktorých vás niekedy zavedie nedostatok peňazí, sú väčšinou veľmi nepríjemné. Naháňanie príbuzných, ktorí často nemajú dosť financií pre seba je pre vás určite zahanbujúce. Vari neexistuje iná cesta? Nie je tu iný spôsob, ktorý by nebol ponižujúci a zložitý? Ale on predsa len existuje. Jeho názov je Ferratum. Toto kúzelné slovíčko ani nemusíte vyslovovať 3 krát pre čarovný okamih. Peniaze k vám prídu vďaka jednej SMS správe, ktorú môžete napísať aj práve teraz.

Peniaze sa mi váľajú aj po podlahe

Málokto má ideálny život. Prácu čo vás baví, dobré vzťahy a dostatok peňazí nemá takmer nikto. Je potrebné však vyťažiť zo života to najlepšie. A preto sme tu my. My vám uľahčíme cestu životom, aby sme museli menej riešiť „za čo“ a aby ste sa sústredili na „čo“ peniaze miniete. Je to také ľahké. Poďte kráčať s nami.

Pre získanie pôžičky nemusíte behať celé dni po úradoch a potiť sa v čakárniach pobočiek. Nechceme po vás ani haldy dokumentov. Originály, prefotené, overené notárom. Za poplatky. Za čakanie. Za nervozitu. Nie! Stačí! Pôžička je služba, ktorá má ľuďom život uľahčiť. Nechceme vám priťažiť.

Cez internet aj cez mobil

Ktorý spôsob komunikácie preferujete? Vyberte si podľa svojho gusta. Dobrá správa je, že oba spôsoby podania žiadosti sú v podstate totožné. Oba spôsoby vám zaberú asi 5 minút času a sú jednoduché. Do žiadosti napíšete niekoľko vašich údajov. Ide o meno, adresu, rodné číslo atď… Pokiaľ chcete peniaze skutočne super rýchlo, vyplňte prosím aj číslo vášho bankového účtu. Naň vám po schválení žiadosti prídu peniaze už do 72 hodín od podania žiadosti.

Nie je to skvelé? Vďaka jednej SMS môžete mať už zajtra na konte až 350 euro, ktoré čakajú na to, aby ste ich minuli. Krásna predstava, ktorá je realitou. Tak neváhajte a naučte sa vtesnať naše pôžičky do vášho hektického života. Uvidíte, že sa vám uľaví už po prvom schválenom úvere.

K téme

FOAF.sk firmy - Hosp. výsledky, súvahy, výkazy, DLHY, vlastníci - Zistite TU

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ako investovať

Poradca podnikateľa a živnostníka

Prémiový obsah pre členov klubu Podnikam.sk

Zobraziť ďalšie články

Seriály na Podnikam.sk

Školenia, semináre, kurzy

BOZP - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
BOZP vo výrobe
Cash flow
Clo
Clo a logistika
Controlling
Dane a účtovníctvo
Doprava
Dotácie
DPH - Daň z pridanej hodnoty
DzP - Dane z príjmu
Enviro
Environmentalistika
Eurofondy
Finančné riadenie
IAS/IFRS
Koronavírus
Legislatíva a zákony
Legislatíva, zákony
Logistika
Manažérske zručnosti
Manažment
Marketing
Marketing a predaj
Medzinárodné účtovné štandardy - IAS/IFRS, US GAAP
Medzinárodné účtovné štandardy (IAS/IFRS, US GAAP)
Medzinárodné zdaňovanie
Mzdy a odvody
Nehnuteľnosti
Osobný rozvoj
Ostatné dane
Personalistika
Pohľadávky
Pracovné právo
Právo
Právo a manažment
Právo, Pracovné právo
Predaj
Riadenie
Riadenie firmy
Riadenie ľudských zdrojov
Samospráva
Školstvo
Školy
Smernice
Stavebníctvo
Účtovníctvo
Účtovníctvo a dane
Účtovníctvo verejnej správy
Umelá inteligencia
Verejná správa
Verejné obstarávanie-obstarávateľ
Verejné obstarávanie-uchádzač
Výroba
žiadny
Živnosť

apríl

06máj8:30Aktuálne zmeny v zamestnávaní cudzincov z tretích krajín8:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Personalistika

06máj8:30Aktuálne zmeny v zamestnávaní cudzincov z tretích krajín8:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Personalistika

06máj8:30Právne minimum pre starostov a primátorov8:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Legislatíva, zákony

Zobraziť všetky školenia

Eshop Podnikam.sk

Prejsť do eshopu

Zoznam firiem B2B

Zobraziť všetky firmy
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu. Ochrana osobných údajov | Podmienky používania | Kontakt | GDPR - Nastavenie sukromia
X